Kingsizeminecraft.nl [1.4.5] Cracked en Premium 150 slots

Discussion in 'Minecraft News Offcial Server' started by oscar11, Dec 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. oscar11

  oscar11 New Member

  Joined:
  Dec 18, 2012
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Vind jij Minecraft ook zo Geweldig?
  Dan ken je KingSize Minecraft nog niet!
  Wij brengen Minecraft een stapje verder.
  Bij ons heb je alles wat Minecraft je te bieden hebt plus een hardstikke gezellige community!

  PvP: Player versus Player, als jij een PvPer bent kun je bij ons terecht wij hebben een geweldige PvP wereld met Factions waar je hardstikke spannende gevechten of zelfs oorlogen tegen andere Factions kunt houden!
  Survival: De echte survivelaar kan ook bij ons terecht! Onze survival wereld komt standaard met anti grief bescherming voor iedereen, en niet alleen voor donateurs! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichthuis voelt en niemand hoeft te wachten op een rollback door onze crew, hoewel we dit natuurlijk wel gewoon kunnen mocht je vergeten je land te claimen!
  Creative: In onze fantastische Freebuild wereld kun je naar hartelust vrij bouwen in Creative mode, Ook onze Freebuild wereld is voor iedereen beschikbaar, en niet alleen voor Donateurs! Hou je van vrij bouwen kun je dus ook bij ons terecht!
  Dorpen: Ook op KingSize Minecraft kun jij je eigen dorp bouwen en een Telepad aanvragen! Dit zorgt voor een gezellige sfeer op onze website en zorgt er daarnaast voor dat jouw bouwwerken inderdaad gezien worden.
  Paintball: Als een van de weinige hebben wij PaintBall op onze server! Dat is echt hardstikke leuk! Hou jij er ook zo van om dat ouderwetse first person shooter gevoel te beleven? Dat kan dus op KingSize Minecraft!
  Capture The Flag: Nog zoiets wat ons UNIEK maakt ten opzichte van de concurrentie! Wij hebben Capture The Flag! Ook zon hardstikke leuk spel waarbij je de vlag van de tegenpartij moet stelen! Laat zien dat jij de beste bent!
  Natuurlijk hebben we op KingSize Minecraft nog ontzettend veel meer, maar ook een hele gezellige community en veel vaste spelers.
  Daarbovenop zijn we constant bezig onze server te verbeteren.
  Kom gezellig even kijken op xxx.kingsizeminecraft.nl of bezoek onze website
  DELETED BY ADMIN
  Tot snel! Op KingSize Minecraft vermaak je je wel!
   
  #1 oscar11, Dec 18, 2012
  Last edited by a moderator: Dec 18, 2012
 2. CB

  CB Mature Filter for Forums

  Joined:
  Jan 21, 2012
  Messages:
  759
  Likes Received:
  23
  Beëindig alstublieft versturene informatie over [brak] software. Indien er verder pogingen zijn om op deze plaats, van materiaal te versturen dat onzedelijke en onethische inhoud steunt, kunnen wij gedwongen worden IP verboden te leiden evenals waarschuw gebruikers van de verzorgde schakels.


  Zij zijn niet welkom.

  Thread Closed.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice